Onze waarden

Het welzijn van onze klanten en patiënten staat elke dag opnieuw voorop.  In transparant overleg met andere experts, zoals de huisarts, specialist en verpleegkundige, geven we deskundig advies aan iedere klant. Daarbij profileren we onszelf als zorgzaam en behulpzaam voor de patiënt.

icoon behulpzaam

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak met wederzijds vertrouwen en respect. Onze klanten worden steeds vriendelijk en professioneel geholpen.

icoon advies op maat

Deskundig advies op jouw maat

Jouw levenskwaliteit verbeteren met deskundig advies op het gebied van geneesmiddelen en gezondheid, dat is onze passie.

icoon zorgzaam

Zorgzaam

Met onze persoonsgerichte zorgverlening willen we een sleutelrol spelen in het ontzorgen van iedere patiënt en klant.

team afbeelding
Elke Lenders

Elke Lenders

Elke studeerde in 1999 af aan de KU Leuven, deed ervaring op in meerdere apotheken en nam begin 2009 de apotheek van haar mama over. Door haar jarenlange ervaring en deskundigheid weet ze patiënten steeds weer op hun gemak te stellen. Als moeder van tweeling Jakob en Korneel heeft ze ook een stevige ervaring in de baby- en kindergeneeskunde. In haar vrije tijd ontspant Elke met een stevige wandeling in het bos.

Lara Mintiens

Lara Mintiens

Lara haar passie is het maken van hoogkwalitatieve bereidingen in ons eigen labo. Ze studeerde in 2019 af als Farmaceutisch-Technisch Assistente.  In haar vrije tijd coacht Lara bij Flanders Fencing, de Aarschotse schermacademie, zingt ze bij het meerstemmige koor Cantate en gaat ze graag met haar vriend Maarten geocachen.  Lara heeft ook een professionele bachelor leraar lager onderwijs.

Daniëlle Vanderschot

Daniëlle Vanderschot

Daniëlle, in 2019 afgestudeerd als apotheker aan de KU Leuven, houdt van het rechtstreekse contact met de patiënt.  Zo goed mogelijk zorg verlenen is helemaal haar ding en daarom heeft ze ook nog een postgraduaat kwaliteitszorg gevolgd.  In haar vrije tijd houdt ze zich creatief bezig met handwerk zoals parels rijgen en kantklossen.  Én veel wandelen met Balto, haar hond.  Die heeft zelfs zijn eigen Instagram!<

Daniëlle is ook onze grote Cent Pur Cent enthousiasteling; ze is zelfs lange tijd officieel ambassadrice van het merk geweest en volgde recent nog de make-up opleiding aan de Blush Academy van Caroline Rigo.