Onze waarden

Het welzijn van onze klanten en patiënten staat elke dag opnieuw voorop.  In transparant overleg met andere experts, zoals de huisarts, specialist en verpleegkundige, geven we deskundig advies aan iedere klant. Daarbij profileren we onszelf als zorgzaam en behulpzaam voor de patiënt.

icoon behulpzaam

Persoonlijk

Een persoonlijke aanpak met wederzijds vertrouwen en respect. Onze klanten worden steeds vriendelijk en professioneel geholpen.

icoon advies op maat

Deskundig advies op jouw maat

Jouw levenskwaliteit verbeteren met deskundig advies op het gebied van geneesmiddelen en gezondheid, dat is onze passie.

icoon zorgzaam

Zorgzaam

Met onze persoonsgerichte zorgverlening willen we een sleutelrol spelen in het ontzorgen van iedere patiënt en klant.

team afbeelding
Elke Lenders

Elke Lenders

Elke studeerde in 1999 af aan de KU Leuven, deed ervaring op in meerdere apotheken en nam begin 2009 de apotheek van haar mama over. Door haar jarenlange ervaring en deskundigheid weet ze patiënten steeds weer op hun gemak te stellen. Als moeder van een tweeling (Jakob en Korneel, 2012) heeft ze ondertussen ook een stevige ervaring in de baby- en kindergeneeskunde. In haar vrije tijd ontspant Elke het liefst met een stevige wandeling in het bos.

Lara Mintiens

Lara Mintiens

Farmaceutisch-Technisch Assistente, afgestudeeerd in 2019 met een passie voor chemie en het maken van hoogkwalitatieve bereidingen in ons eigen labo. Ook aan onze jeugdige klanten kan ze al het medische vakjargon helder uitleggen, dankzij haar professionele bachelor leraar lager onderwijs. In haar vrije tijd coacht Lara bij Flanders Fencing, de Aarschotse schermacademie, zingt ze bij het meerstemmige koor Cantate en is ze een fervente geocacher.

Daniëlle Vanderschot

Daniëlle Vanderschot

Daniëlle is apotheker, afgestudeerd in 2019 aan de KU Leuven.  Daniëlle houdt van het rechtstreekse contact met de patiënt en wil oprecht bijdragen aan een zo goed mogelijke zorgverlening.  Zo volgt ze op dit moment een postgraduaat kwaliteitszorg.  In haar vrije tijd houdt ze zich creatief bezig met handwerk zoals parels rijgen en kantklossen.