Services

Deskundig advies op jouw maat

Jouw welzijn staat steeds voorop. Elke dag opnieuw doen we ons uiterste best om jouw gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren met deskundig gezondheidsadvies. Ongeacht je zorgvraag: jij als patiënt staat altijd centraal.

Je deskundig adviseren en informeren over je gezondheid en het gebruik van geneesmiddelen, dat is onze passie. Je kunt rekenen op een persoonlijke aanpak en we maken er een punt van om je echt te leren kennen. Bij De Zorgapotheek luisteren, adviseren en ondersteunen we onze klanten.

Hoogwaardige zorg

Onze belangrijkste doelstelling is je hoogwaardige farmaceutische zorg verlenen. We kijken je voorschriften grondig na, we controleren de geschiktheid en onverenigbaarheden van je geneesmiddelen, maar vooral; we adviseren je in duidelijke taal over het goed gebruik van geneesmiddelen, de werking én nevenwerkingen ervan en de eventueel te nemen voorzorgsmaatregelen.

Deskundig advies op jouw maat

Je persoonlijke gezondheidsadviseurs

Gerichte zorg en medicatiebewaking, je informeren, begeleiden en ondersteunen bij het beter gebruiken van je geneesmiddelen, het opstellen van medicatieschema’s, …. Onze apothekers zijn je persoonlijke gezondheidsadviseurs en combineren hun vakkundigheid als universitair geschoolde geneesmiddelenspecialisten en jarenlange expertise met zorgzaamheid en klantvriendelijkheid.

Als apothekers zijn we in de eerste plaats zorgverleners en we zijn dan ook graag je eerste contactpunt voor al je medische vragen!

De vertrouwensrelatie tussen patiënt en apotheker

We dragen discretie en privacy hoog in het vaandel. Als apotheker zijn we gebonden door het beroepsgeheim en garanderen we je 100% vertrouwelijkheid en bescherming van je privéleven. We gaan op een discrete en begripvolle wijze om met jouw documenten en de kennis die we verwerven uit onze gesprekken.

Je ontzorgen door een persoonsgerichte zorgverlening

Een vriendelijk onthaal, luisterbereidheid, bekwaamheid en toewijding zijn de voornaamste kwaliteiten die je terecht mag verwachten van je apotheker. We helpen je bij problemen met voorschriften, met het invullen van je medische documenten, verzorgen de communicatie met allerlei officiële instanties zoals het ziekenfonds, OCMW, het Riziv, … en waar nodig overleggen we in alle discretie en transparantie met je huisarts, specialist, thuisverpleging of andere zorgkundigen.

Wij staan altijd voor je klaar.