Ontvang gratis een gepersonaliseerd slabbetje!

Danielle toont het gratis slabbetje

Laat jouw baby schitteren met een eigen, gepersonaliseerd slabbetje van De Zorgapotheek!

Breng het geboortekaartje van jouw pasgeboren baby bij ons binnen en ontvang gratis een slabbetje met zijn of haar eigen naam.

Wie kan deelnemen?

Kersverse mama’s of papa’s die klant zijn bij De Zorgapotheek Aarschot of die de intentie hebben om klant te worden en in een straal van maximaal 7,5 km rond onze apotheek wonen.

Wil jij een slabbetje van De Zorgapotheek voor je jongste spruit?

Kom langs in onze apotheek >>  

 

 

Actievoorwaarden gratis slabbetje

  1. Deze actie geldt voor baby’tjes geboren vanaf 1 mei 2021 en is beperkt tot de eerste 50 aanvragen.
  2. Selectie gebeurt op basis van de datum van het binnenbrengen van het geboortekaartje, niet op geboortedatum.
  3. Eén slabbetje per baby; extra slabbetjes kunnen bijbesteld worden aan kostprijs van €18 per stuk.
  4. De Zorgapotheek is sowieso vrij in het aanvaarden of weigeren van aanvragen voor een gepersonaliseerd slabbetje.
  5. Het ontwerp van het slabbetje is niet aanpasbaar en de opdruk van de naam is in 1 kleur (donkerblauw) op de voorkant met een breedte van maximaal 15 cm.
  6. De foto’s van het slabbetje en geboortekaartje zijn achteraf beschikbaar voor De Zorgapotheek om te gebruiken in eventuele online of offline publicaties.
  7. Onder voorbehoud van overmacht zal het gratis slabbetje binnen 2 weken na datum van goedgekeurde aanvraag voor je klaarliggen in de apotheek en je wordt hier via mail of sms van op de hoogte gebracht.

Jouw gegevens zijn veilig

We willen alleen het hoogstnodige van je weten om je gepersonaliseerde slabbetje te kunnen maken, je op de hoogte te houden als het klaar is en om misbruik van de actie te voorkomen.  Dank voor je begrip hiervoor.

De volgende gegevens moet je bij de aanvraag kenbaar maken. Wanneer de gegevens niet compleet of niet juist zijn kan je aanvraag helaas niet in behandeling genomen worden:

  • Je naam- en adresgegevens
  • Het geboortekaartje van je pasgeborene
  • Je gsm-nummer en e-mailadres

Bij het aanvragen van het slabbetje ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden en ons privacybeleid.  Op www.zorgapotheek.be/privacy-policy lees je hoe we verantwoord omgaan met je persoonsgegevens. 

Het aanbieden van frauduleuze geboortekaartjes kan leiden tot juridische acties. Het meermaals aanbieden van een geboortekaartje wordt niet aanvaard. Indien er twijfel is over de echtheid van het geboortekaartje, mag De Zorgapotheek ter controle een identiteitskaart vragen.

 

Heb je vragen over deze actie? 

Contacteer De Zorgapotheek >>